/ .nl-domeinnaam

Jouw .nl voor slechts € 0,49.

Domeinnaam checken
E-mail

/ Security

/ Hostingpakket keuzehulp

Weet je niet zeker welk hostingpakket de beste
keus is voor jouw website? Met onze keuzehulp
kom je er wel uit.

Direct naar de keuzehulp

/ OpenStack

/ Probeer Public Cloud uit

Gratis 1 maand aan de slag met Public Cloud?

Vraag proefperiode aan

/ TransIP Blog

Website templates kiezen voor jouw website

Lees de blogpost
Knowledge Base

Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

Acronis anti-malware

Een van de handige functies van Acronis is de anti-malware functie die ingebouwd is in de Acronis-software. Om de anti-malware functionaliteit van Acronis te gebruiken, hoef je dan ook niets anders te doen dan de Acronis-software te installeren.

Wanneer de Acronis-software actief is op jouw apparaat, scant Acronis regelmatig naar malware (virussen, ransomware, spyware, trojans, etc).

Hiermee bouwt de tool een malwaredatabase op die altijd up to date is. Daarnaast combineert Acronis Backups de malwaredatabase met op AI gebaseerde gedragsanalyses, waardoor nieuwe typen malware en ransomwareaanvallen heel snel gedetecteerd en geblokkeerd kunnen worden.

Wanneer de Acronis-software malware detecteert en actie onderneemt, vind je hiervan een overzicht terug in de Cyber Protect webinterface van Acronis onder ‘Protection’ > ‘Quarantine’.