Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Hoe plaats ik een VPS in een specifieke availability-zone?

  Voor een redundante VPS-omgeving heb je minimaal twee VPS'en nodig, die verspreid zijn over twee verschillende availability-zones nodig. Er zijn twee manieren om een VPS in een specifieke availability-zone te plaatsen:

  Het is overigens niet nodig bij een HA-IP Pro of een Private Network om aan te geven waar die komen te staan. Beide worden reeds redundant geleverd en opereren vanuit beide availability-zones tegelijk.


  Het kiezen van een availability-zone tijdens het bestelproces

  Bestel je een VPS vanaf onze website, dan krijg je tijdens het samenstellen van je bestelling de optie om een availability-zone te kiezen voor je VPS, zoals in het voorbeeld hieronder.

  vps bestellen kies een availability zone

  Je ziet hier ook hoeveel VPS'en je op een availability-zone hebt. Klik op het pijltje achter 'Je hebt X VPS'en in deze zone' om een overzicht te zien te krijgen van de VPS'en in die zone.

  Let op: Gebruik je deze optie en zet je een redundante omgeving op, dan zul je iedere VPS handmatig moeten configureren. Wij raden daarom aan om één VPS volledig te configureren en die te klonen (zie ons artikel over VPS'en klonen).


  Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' onderaan deze pagina.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op