Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Ik wil 'managed' ondersteuning voor mijn VPS

  Wij hechten veel waarde aan de privacy en vrijheid van onze klanten. Onze VPS-diensten zijn daarom zo goed als allemaal volledig 'selfmanaged'. Dat houdt in dat wij alleen de infrastructuur en het OS leveren, maar dat het beheer van de VPS altijd in jouw eigen handen ligt. 

  De uitzondering hierop is ons ManagedVPS-product. Dit is een VPS die met DirectAdmin of Plesk komt (jouw keuze) en door ons beheerd wordt. Een overzicht van de inbegrepen en uitgesloten features vind je in dit artikel.

  Uiteraard zullen wij ook bij vragen over onze VPS'en die in eigen beheer zijn altijd advies geven bij problemen of vragen, maar kunnen en zullen wij zelf nooit handelingen op de VPS uitvoeren. Bij netwerk- of hardware-storingen zullen wij uiteraard zelf direct actie ondernemen om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.

  Managed oplossingen bij dochterondernemingen

  Als je op zoek bent naar een managed VPS, kun je het beste contact opnemen met een van onze dochterondernemingen Proserve of VDX Zij bieden namelijk managed oplossingen aan.

  Proserve

  Proserve levert op maat gemaakte IT-oplossingen voor het MKB+ om bedrijven te laten groeien en innoveren.
  Zo zorgen zij ervoor dat jouw IT-omgeving 24/7 beschikbaar, wendbaar en weerbaar blijft en bieden zij technologie die met je meegroeit en jouw ambities ondersteunt.

  Neem contact op

  VDX

  VDX is de hostingprovider voor iedereen, ongeacht of je een kleine onderneming hebt of een thuisgebruiker bent die genoeg heeft aan één of enkele VPS'en van het formaat X1-X8.

  Neem contact op

  VDX

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op