Oktober is Cybersecuritymaand!

Datum:

Het is oktober! En dat betekent dat het weer Cybersecuritymaand is bij TransIP. De hele maand besteden we extra aandacht aan jouw weerbaarheid op het internet, lees je artikelen over cybersecurity op ons blog of in onze e-books en kijk en luister je mee met experts tijdens onze webinars! Alle cybersecuritymaand-content hebben we voor je samengevat op een handige pagina. Hier vind je naast de inschrijfformulieren voor onze webinars ook alle downloads en links naar oude webinars of artikelen.

Webinar: Voorbij detectie en quarantaine

Als organisatie kun je meer doen tegen ransomware dan alleen detectie en quarantaine. Want waarom komt het binnen en hoe voorkom je dat? Op 15 oktober spreken we met security-experts Niels en Cornel van Acronis over hun ervaringen met ransomware en wat jij kunt doen om jouw endpoints te verdedigen. Schrijf je in voor het webinar en sluit op 15 oktober gezellig digitaal aan!

Webinar: Security met Openstack

Hoe zorg je ervoor dat jouw Openstack-project zo veilig mogelijk is? Welke valkuilen kun je tegenkomen, welke tips en tricks hebben onze experts voor je? Voeg je op 29 oktober bij Openstack-devs Jayce en Thijs en presentator Marco voor een demo en Q&A! Heb je vragen die we tijdens het webinar kunnen beantwoorden over security en openstack? Vul ze in bij het inschrijven en hopelijk beantwoorden de heren jouw vraag!

Deel dit artikel